Patagonia HDI - BY Westfalia

Peugeot Expert Patagonia en Citroen Jumpy BY Westfalia

 

De Westfalia Patagonia is er al vanaf € 58.505 en de BY Westfalia vanaf € 56.900

 

Over Westfalia

De Westfalia Patagonia en BY Westfalia, de nieuwe 365 dagen per jaar (bus) camper en luxe reisauto.
Een auto voor woon-werkverkeer, maar net zo makkelijk gaat u er in het weekend mee naar de Zuid-Limburgse heuvels om met uw fiets van een welverdiend weekendje weg te genieten.
Deze Westfalia kan als een slim alternatief worden gezien van zijn wereldberoemde familiegenoten zoals de Westfalia California (heden: VW California), de Westfalia Marco Polo of de Westfalia Nugget.

Slapen

Bent u ondernemerslustig en actief ingesteld? Dan is de nieuwe Westfalia Patagonia of BY Westfalia de ideale compacte buscamper voor u.
Deze nieuwe Westfalia biedt u vele mogelijkheden. Met een ruim en comfortabel keukenblok bent u in staat om in een handomdraai een heerlijke maaltijd te bereiden.
Na een actieve dag moet u natuurlijk op een comfortabele manier uitrusten, wat dacht u van het hefbed (1,15 x 2,00 m) wat het ultieme gevoel van kamperen geeft.
Daarnaast is er ook in een handomdraai in de benedenruimte een 2 persoonsbed te creëren (1,10 x 2,00 m). Beiden bedden zijn uitgevoerd met een lattenbodem voor een comfortabele nachtrust.

Wonen

Het innovatieve ruimteconcept biedt zowel veel leefruimte als opbergruimte en diverse variaties daartussen. Of u nu met 6 personen wilt reizen of u wilt heerlijk fietsen in het weekend, de nieuwe Westfalia Patagonia en BY Westfalia bieden u deze mogelijkheden.

De Westfalia Patagonia (witte keuken) en BY Westfalia (rode keuken) zijn standaard rijk uitgerust. Zo zijn beide modellen uitgerust met een 31ltr compressor koelkast, een 2-pits gaskooktoestel en een standkachel. Met de draaibare pilootstoelen creëert u in een handomdraai een enorme huiskamer. Daarnaast zijn beide modellen uitgevoerd met zaken als een airco en een parkeerpakket.