Marco Polo - slapen

Slapen

 

De Marco Polo biedt aan vier personen slaapgelegenheid. Het hefdak biedt ruimte voor twee personen. De veerelementen onder het schuimmatras zorgen voor een comfortabele nachtrust en doen het verlangen naar huis verdwijnen.
De twee-persoonszitbank beneden is elektrisch verstelbaar en daarmee ook in de liggende positie te brengen. Gedurende de elektrische verstelling worden de pneumatische zijwangen, rugleuningen en zitkussens ontlucht.  Op deze manier ontstaat er op een aangename manier een bed voor twee personen.  Daarnaast is het grote voordeel van deze zitbank dat de zittingen onafhankelijk van elkaar verstelbaar zijn. Zo is het mogelijk om meer achterover te zitten dan de buurman, of juist meer steun te creëren in de rug of zitting met de lendensteun. 

Het hefdakbed heeft een lengte van 2.05m en een breedte van 1,13m. Het bed heeft een draagvermogen van ongeveer 160 kg. Het beneden bed heeft een lengte van 2.03m en een breedte van 1.13m.
Ook zorgt de warm-lucht standkachel dat tijdens de koude nachten (en andere momenten) dat het goed vertoeven is in de nieuwe Marco Polo van Westfalia.