Marco Polo - opties

Spiegelpakket

Het spiegelpakket verbetert verschillende functies en gemak. Bij het instappen wordt er milieu-verlichting vertoont, wat de oriëntatie in het donker verhoogt. De automatische dimfunctie voorkomt dat de bestuurder en passagiers worden verblind door andere weggebruikers, dit komt ten goede aan de veiligheid. De elektrische vouw-in functie biedt een praktische bescherming bij het in parkeren, met name in krappe parkeermanoeuvres.  De bediening van de spiegels bevindt zich in het deurgebied. Op deze wijze kunnen ook de spiegels worden versteld.

Multimedia

Met de Marco Polo bent u altijd goed geïnformeerd. Met optionele multimediasysteem COMAND Online  met internet browser  en hoogwaardige 3D-kaartweergave navigeert u  naar uw droombestemming, met behulp van actuele verkeersinformatie  indien mogelijk zonder files.
Tijdbesparend en innovatief dat is de bediening via het COMAND-controller met ergonomische touchpad. U kunt ook spraakopdrachten doorgeven via het Linguatronic-spraaksysteem of middels de Mercedes-Benz Touch app.  Ook is het mogelijk om de diverse media en auto instellingen te verrichten via uw smartphone of tablet.


Audio 20 CD met Touchpad

De audio 20 heeft een CD-station en kan via het touchpad worden bediend. De belangrijkste eigenschappen zijn het grote MEDIA DISPLAY met een schermgrootte van 17.8 inch en een resolutie van 800 x 400 pixels, een radio ontvanger met dubbele tuner en verkeersinformatie decoder en een Bluetooth-interface met handsfree . 
Als de telefoon middels de Bluetooth is verbonden aan de Marco Polo kunt u uw sms of e-mails gemakkelijk ophalen en op het display tonen. Externe apparaten kunnen worden aangesloten via de USB-poort of AUX aansluiting. Er is ook een SD-geheugenkaartsleuf beschikbaar.  Met audio 20 heeft u de mogelijkheid voor MP3, wma, aac, en wav. Daarnaast is  Picture Viewer geïnstalleerd, waardoor u uw foto’s gemakkelijk kunt bekijken.
De audio 20 met touchpad is optioneel verkrijgbaar voor de Marco Polo. Het kan worden uitgebreid met de optionele Garmin Map Pilot tot een volwaardig navigatiesysteem. 


Audio 20 USB

De audio 20 USB biedt al bij de instap een schat aan informatie, entertainment en communicatie-aansluitmogelijkheden. Om de grote CENTRAL MEDIA DISPLAY te visualiseren wordt gebruik gemaakt van een 17,8 inch beeldscherm met een resolutie van 800x 400 pixels. Kenmerkend zijn de duale turner, verkeersinformatie en praktische interfaces als USB en Bluetooth om de functionaliteit uit te breiden door middel van extra input en output apparaten.
Als de telefoon middels de Bluetooth is verbonden aan de Marco Polo kunt u uw sms of e-mails gemakkelijk ophalen en op het display tonen. Externe apparaten, zoals opslagmedia of MP3-kunnen worden aangesloten via de USB interface. Er is ook een SD-geheugenkaartsleuf beschikbaar.  Met audio 20 heeft u de mogelijkheid voor MP3, wma, aac, en wav. Daarnaast is  Picture Viewer geïnstalleerd, waardoor u uw foto’s gemakkelijk kunt bekijken.
De audio 20 USB is beschikbaar als standaard uitrusting voor de Marco Polo en is niet te combineren met een Garmin Map Pilot, park-pakket met 360C camera of achteruitrijcamera. 


Digitale radio (DAB)

De digitale radio verbeterd de multimedia-systeem met een digitale ontvanger en ontvangt aardse digitale radio en de DAB en de DAB +. Het maakt indruk met zijn ruime keuze (afhankelijk van het land) , goede ontvangst eigenschappen en een prachtige klank. Bovendien biedt het waardevolle aanvullende informatie , bijvoorbeeld verkeersinformatie of over het radioprogramma.
Aangezien de overdracht wordt uitgevoerd met de digitale transmissie methode  en deze nog niet universeel is, schakelt de digitale radio automatisch van digitaal naar analoog, afhankelijk van de signaalsterkte. 


Comand Online

Met het multimedia-systeem Comand Online blijft weinig te wensen over.  Het systeem levert informatie, entertainment en communicatie. De snelle navigatie vanaf harde schijf met hoge kwaliteit 3D-topografische kaarten  en met actuele verkeersinformatie, wordt een dynamische routebegeleiding aangeboden.
De Comand Online heeft een online internet browser, een briljante CENTRAL MEDIA DISPLAY, een geïntrigeerde 80 GB harde schijf een DVD-drive. Naast de innovatieve bediening via de COMAND-Controller met ergonomische touchbad of met Linguatronic spraaksysteem, is het ook mogelijk om het systeem te bedienen met de Mercedes-Benz app of met uw Smarphone/Tablet. Daarnaast biedt de Mercedes-Benz app u de mogelijkheden om de actuele weersinformatie op te halen of de lokale bezienswaardigheden.
Comand Online is als optie beschikbaar voor de Marco Polo. Om alle functies van het Comand Online systeem te kunnen gebruiken, is het noodzakelijk om een Bluetooth geschikte telefoon/smartphone met mobiele data te bezitten.

Comand Online met dvd-wisselaar
Comand Online met dvd-wisselaar biedt de funtionaliteit van het multimediasysteem plus dvd-wisselaar voor 6 cd’s. Verder biedt het systeem de zelfde eigenschappen als het Comand Online systeem. 


Garmin Map Pilot

De Garmin Map Pilot is optioneel in combinatie met Audio 20 CD. Dit uitgebreide pakket biedt een 3D-kaartweergave en een uitstekende routing. Het display is in de beste kwaliteit  op het grote CENTRAL MEDIA DISPLAY , er worden dan op het instrumentenpaneel extra navigatieopties aangeboden. 3D views  met de juiste straat en gebouw presentatie  en fotorealistische kruising en lane assist (optioneel) vergemakkelijken de oriëntatie.  Om files te voorkomen is er de TMC Pro-service aan boord.
De intuïtieve bediening van de Garmin Map Pilot maakt gebruik van de controller, de touchpad of met voice control. Met de spraakinvoer is het mogelijk om de complete adresgegevens in te voeren. De navigatiesoftware en kaartenmateriaalsets zijn middels een SD-geheugenkaart in het middenconsole geplaats.  Dus de kaarten en software updates kunnen gemakkelijk via het internet worden gemaakt via het internet. De gebruikte SD-kaart kan dan niet meer worden gebruikt voor andere voertuigen.