Dealer Westfalia Nederland Westfalia logo
Vragen? Wij staan klaar!
0591 - 615 888

Columbus - wonen

Wonen

"Exclusieve , kwalitatieve hoogwaardige materialen”.
Bijkomen en genieten, daar gaat het om tijdens uw vakantie. Daarom hebben wij ons gericht een huiselijke en toch ruime functionele indeling.
De woonkamer in de Columbus maakt indruk met zijn exclusieve en hoogwaardige materialen. Deze Westfalia kwaliteitskenmerken ervaart u op het eerste gezicht. Maar het overtuigt ook op het tweede gezicht, een voorbeeld? Het meubilair met een witte hoogglans afweking. De mooie lichte kleuren geven de Columbus een luxe en vriendelijke algemene indruk. Maar, en dit is ook van belang, de gebruikte HPL materialen is makkelijk schoon te maken en zijn extreem duurzaam dankzij het gesloten oppervlak.

De woonkamer  in de Columbus overtuigd op het eerste gezicht met zijn vriendelijkheid en huiselijke indruk. Op het tweede gezicht maakt de Columbus indruk met zijn vaste en verfijnde gedetailleerde oplossingen en het gebruik van e
HPL staat voor hoogwaardig en duurzaam hoge druk laminaat. Door de uitzonderlijke eigenschappen als hardheid en resistentie tegen invloeden van buitenaf  is het materiaal uitermate geschikt voor toepassingen in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne, robuustheid en duurzaamheid.
De deuren rammelen niet en de scharnieren zijn strak, deze voordelen ziet u niet op het eerste gezicht, maar verhogen het comfort tijdens uw tour door de wereld.

 

 

 

Contact

Global Campers BV Showroom
Dordsestraat 12F
7822 JR EMMEN
Kantoor
Bargermeerweg 1
7811 LC EMMEN
info@globalcampers.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Zaterdag
09:00 - 16:00 uur