Club Joker - wonen

Wonen: “mooie wonen”

 

De nieuwe Club Joker overtuigd door zijn gulle en vriendelijke interieur. Design en functionaliteit zijn een perfecte match met een eenheid die een nieuwe norm zet in termen van bruikbaarheid  uitvoerbaarheid.
Wie de norm wil stellen, kan niet tevreden zijn met de status-quo. Dat is wat Westfalia uniek maakt. Wanneer u voor het eerst in de Westfalia Club Joker stapt, valt u oog direct op de ruimte en exclusiviteit. Dit indrukkende gevoel van ruimte krijgt u door de kleur en materiaalcombinaties in de hele camper.

Heldere , vrolijke witte  en beige tinten worden afgewisseld met contrasterende zwarte en zilvere aluminium accenturen. De vloer in lichte streep optiek ondersteunt deze indruk. De grote ramen zorgen voor een lichte en luchtige sfeer. Als de duisternis intreedt, zorgt de set-LED-spots voor een gezellige stemming.
Alle materialen die zijn gebruikt in de Club Joker zijn van hoge kwaliteit en bieden in combinatie met elkaar een exclusieve algemene indruk. Vakantie ontspanning, de nieuwe Club Joker levert u de juiste (woon) kamer.