Dealer Westfalia Nederland Westfalia logo
Vragen? Wij staan klaar!
0591 - 615 888

Club Joker

Westfalia Club Joker

 

Vanaf € 70.685,- of € 480,- per maand

[financien]


Over Westfalia

“Stel vergrotingsverhoudingen”: Al meer dan 60 jaar geldt deze stelregel voor Westfalia. Als eerste onderneming bouwt Westfalia in 1951 een VW Bully om tot Camperbus (de voorloper van de VW California).
In de jaren daaropvolgend zijn legendes ontstaan in Rheda-Wiedenbrück: James Cook, Sven Hedin, Club Joker, California, Marco Polo, de Columbus, de Nugget en nu ook de Amundsen. Zo verschillend als deze modellen onderling ook mogen zijn, allen waren een mijlpaal in de ontwikkeling van Westfalia.

Innovatieve oplossingen gaan gepaard met werkelijk perfecte handmatige afwerkingen en compromisloze kwaliteit. Dit alles heeft Westfalia gemaakt tot wat het nu is en blijft ook de verplichting in de toekomst.  Met Westfalia bent u de pionier van uw vrijetijdsbesteding.Westfalia Club Joker City
 

Vanaf € 64.278,- of € 480,- per maand
[financien]

 
 
De Westfalia Club Joker City – de legende is terug!

 

 

Westfalia komt terug op de markt met een compacte camper op basis van een Volkswagen onderstel. Het betreft de Westfalia Club Joker met hefdak. Het is alweer meer dan 60 jaar geleden dat Westfalia de eerste Volkswagen camper heeft gebouwd, het betrof destijds de Volkswagen Bully. Enige jaren later kwam de eerste Volkswagen camper met hefdak van Westfalia. De Volkswagen bus in combinatie met de Westfalia inrichting, heeft gezorgd voor de Mythe die Westfalia heet. Deze traditie wordt voortgezet met de nieuwe Club Joker met een hefdak.

Wonen
Het unieke aan de vernieuwde Club Joker is het vaste toilet aan boord van een hefdak camper. Daarnaast is ook deze Westfalia weer geschikt voor 4 personen, zowel slapen als reizen. Dat maakt de Westfalia Club Joker dan ook uitermate geschikt als woon-werkverkeer auto in  combinatie met de recreatieve mogelijkheden van de Westfalia Club Joker. Deze Club Joker zal in tegenstelling tot de eerdere uitgebrachte Club Joker met het vaste dak, geleverd worden op de korte wielbasis van drie meter.

Slapen - bad
Het bovenbed is comfortabeler dan ooit. Het bovenbed wordt uitgevoerd met federelementen, waardoor u een comfortabele nachtrust heeft en zo de nieuwe dag fris en energievol kan beginnen. Daarnaast kunt u volledig zelf support zijn met de sanitaire voorzieningen van de Club Joker. Naast het vaste toilet biedt de Club Joker ook was/douch mogelijkheden met eventueel warmwater. Uiteraard wordt ook deze Westfalia weer uitgevoerd met een standkachel, die haar brandstof haalt uit de dieseltank.

Innovatieve oplossingen gaan gepaard met werkelijk perfecte handmatige afwerkingen en compromisloze kwaliteit. Dit alles heeft Westfalia gemaakt tot wat het nu is en blijft ook de verplichting in de toekomst. 

De Westfalia Club Joker zal in diverse uitvoeringen leverbaar zijn, waardoor iedereen de gewenste uitvoering kan verkrijgen. Zo bestaat er de mogelijkheid voor een automaat (DSG) en vier wiel-aandrijving (4-motion). De Westfalia Club Joker is nog geen 4,90m lang en krijgt een hoogte van 1,99 (met het hefdak naar beneden). De Club Joker is dan ook uitermate geschikt als woon-werk en reis auto voor zowel privé als zakelijk.

De Westfalia Club Joker op basis van de Volkswagen T5 is al leverbaar vanaf € 57.585. De Westfalia Club Joker City is al te bestellen, maar zal in maart 2015 ook daadwerkelijk bij de dealer staan. Kijk voor meer informatie op               

Contact

Global Campers BV Showroom
Dordsestraat 12F
7822 JR EMMEN
Kantoor
Bargermeerweg 1
7811 LC EMMEN
info@globalcampers.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Zaterdag
09:00 - 16:00 uur