Dealer Westfalia Nederland Westfalia logo
Vragen? Wij staan klaar!
0591 - 615 888

Service & Accessoires

Onderdelen en accessoires

Een camper dient gebruikt te worden door u als klant. Het kan echter weleens gebeuren dat er tijdens dat gebruik iets stuk gaat of door de tijd heen slijt. U kunt dan nu ook bij Global Campers terecht voor originele onderdelen en accessoires van het merk Westfalia en Reimo. Hierbij een greep uit ons assortiment:

Luifels

U kunt bij ons terecht voor luifels. De luifels zijn in diverse typen en maten beschikbaar. Voor informatie of ook uw luifel beschikbaar is bij ons, kunt u het beste contact met ons op nemen.

Camperinrichting

Ons assortiment bestaat uit diverse originele Westfalia  artikelen voor de inrichting van u camper. U moet hierbij denken aan een nieuwe tafel, koelkast, spoelbak, gasstel, bank of stoelen.

Sanitair

Indien u uw toilet wil vernieuwen of u heeft vragen over het onderhoud? Nieuwe toiletten (ook cassettes), kranen, slangen en ander toebeheer e.d. zijn bij ons verkrijgbaar. Voor het onderhoud moet u denken aan antibacterie middelen voor uw toilet.

Elektronica

Gaat u op vakantie naar het hoge noorden? Dan is het vervelend als de verwarming het niet doet. Voor een nieuwe Trumatic verwarminginstallatie, bedieningspanelen of standkachel en/of verlichting kunt u dan ook bij ons terecht. Problemen met het warme water? U kunt u bij ons een nieuwe warmwaterboiler aanschaffen.

Accu’s

U Kunt per heden ook bij ons terecht voor accu’s, zowel boord- als motoraccu's.

Ramen en roosters

Tijdens bijvoorbeeld een mooie camperreis naar Italië kan het voorkomen dat het gaat hagelen of ander noodweer. De schade aan ramen en/of roosters kan dan aanzienlijk zijn. Neem kontakt op over informatie over

 

  •       Dakramen;
  •       Zijramen;
  •       Schuiframen;
  •       Diverse roosters;
  •       of losse onderlen zoals bijv. een raamsteun. 

Gastechniek

Wij kunnen u tevens helpen bij de gastechniek. Voor gasslangen, schroefverbinders, gasflessen  e.d. kunt u bij ons terecht.

Overig

Artikelen zoals fietsen-, skidragers en topboxen.

Heeft u iets anders nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om het gewenste artikel te kunnen leveren.

Camper zoeken

Contact

Global Campers BV Showroom
Dordsestraat 12F
7822 JR EMMEN
Kantoor
Bargermeerweg 1
7811 LC EMMEN
info@globalcampers.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Zaterdag
09:00 - 16:00 uur