Service & Accessoires

Onderdelen en accessoires

Een camper dient gebruikt te worden door u als klant. Het kan echter weleens gebeuren dat er tijdens dat gebruik iets stuk gaat of door de tijd heen slijt. U kunt dan nu ook bij ons terecht voor originele onderdelen en accessoires van het merk Westfalia en Reimo. Hierbij een greep uit ons assortiment:

Luifels

U kunt bij ons terecht voor luifels. De luifels zijn in diverse typen en maten beschikbaar. Voor informatie of ook uw luifel beschikbaar is bij ons, kunt u het beste contact met ons op nemen.

Camperinrichting

Ons assortiment bestaat uit diverse originele Westfalia  artikelen voor de inrichting van u camper. U moet hierbij denken aan een nieuwe tafel, koelkast, spoelbak, gasstel, bank of stoelen.

Sanitair

Indien u uw toilet wil vernieuwen of u heeft vragen over het onderhoud? Nieuwe toiletten (ook cassettes), kranen, slangen en ander toebeheer e.d. zijn bij ons verkrijgbaar. Voor het onderhoud moet u denken aan antibacterie middelen voor uw toilet.

Elektronica

Gaat u op vakantie naar het hoge noorden? Dan is het vervelend als de verwarming het niet doet. Voor een nieuwe Trumatic verwarminginstallatie, bedieningspanelen of standkachel en/of verlichting kunt u dan ook bij ons terecht. Problemen met het warme water? U kunt u bij ons een nieuwe warmwaterboiler aanschaffen.

Accu’s

U Kunt per heden ook bij ons terecht voor accu’s, zowel boord- als motoraccu's.

Ramen en roosters

Tijdens bijvoorbeeld een mooie camperreis naar Italië kan het voorkomen dat het gaat hagelen of ander noodweer. De schade aan ramen en/of roosters kan dan aanzienlijk zijn. Neem kontakt op over informatie over

 

  •       Dakramen;
  •       Zijramen;
  •       Schuiframen;
  •       Diverse roosters;
  •       of losse onderlen zoals bijv. een raamsteun. 

Gastechniek

Wij kunnen u tevens helpen bij de gastechniek. Voor gasslangen, schroefverbinders, gasflessen  e.d. kunt u bij ons terecht.

Overig

Artikelen zoals fietsen-, skidragers en topboxen.

Heeft u iets anders nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen ons uiterste best doen om het gewenste artikel te kunnen leveren.