Over ons

 

De start

Global Campers BV is gestart in 2006 met de verkoop van campers. Het betrof destijds tweedehands campers die werden ingevoerd vanuit Duitsland. Al snel werd de keuze gemaakt voor de buscampers en dan met name de Westfalia buscampers.  De opgedane kennis omtrent het product Westfalia en de succesvolle verkopen, werden in 2012 beloond met het officiële dealer/importeurschap van Westfalia voor Nederland.

Westfalia

"Stel vergrotingsverhoudingen”: Al meer dan 60 jaar geldt deze stelregel voor Westfalia.
Als eerste onderneming bouwt Westfalia in 1951 een VW Bully om tot Camperbus (de voorloper van de VW California). In de jaren daaropvolgend zijn legendes ontstaan in Rheda-Wiedenbrück:
James Cook, Sven Hedin, Club Joker, California, Marco Polo, de Columbus, de Nugget en nu ook de Amundsen.
Zo verschillend als deze modellen onderling ook mogen zijn, allen waren een mijlpaal in de ontwikkeling van Westfalia.

Innovatieve oplossingen gaan gepaard met werkelijk perfecte handmatige afwerkingen en compromisloze kwaliteit. Dit alles heeft Westfalia gemaakt tot wat het nu is en blijft ook de verplichting in de toekomst.  Met Westfalia bent u de pionier van uw vrijetijdsbesteding.

Wij houden ons bij Global Campers dan ook bezig met het gehele assortiment van Westfalia. U kunt bij ons terecht voor de compacte hefdakcampers tot de grote buscamper met enkele bedden.
Bij ons in de showroom vindt u de

Mercedes-Benz V-klasse
Westfalia Marco Polo
Ford Transit Custom Westfalia Nugget
Westfalia Columbus
Westfalia Amundsen
Westfalia Club Joker met vastdak en hefdak.

Naast de verkoop van deze nieuwe modellen, hebben wij ook een breed assortiment aan campers met ervaring, doorgaans ook Westfalia campers.
Weet u nog niet zo goed of u een camper wilt met een hefdak of juist een buscamper met een vastbed, dan is dat bij Global Campers geen probleem. Wij verhuren een breed scala aan Westfalia buscampers, waardoor u kennis kunt maken met het merk Westfalia en de indeling van het desgewenste model.

Kortom laat U inspireren en breng uw vrije tijd door met een Westfalia camper.