Westfalia Nugget

Ford Transit Custom - Euro6 - 2.0TDCI


Vanaf € 55.374 ,-

 

Uitvoering : AD [hefdak] 105 - 130 - 170 pk

 nu ook in automaat beschikbaar
brochure prijslijst
basisuitvoering hefdak accessoires
keuken accessoires kleuren
   

Snel een offerte? 

 

Opties en accessoires

Omschrijving

Westfalia is de pionier op het gebied van buscampers. Al meer dan 60 jaar worden er in Rheda-Wiedenbrück campers gebouwd die zich kenmerken door hun innovatieve designs en meesterlijke afwerking. Met een Westfalia camper bent U de pionier van uw vrijetijdsbesteding. 

Met de nieuwe Nugget op de Ford Transit Custum basis neemt Westfalia, gezien haar bedrijfsfilosofie,  een nieuwe stap in de wereld van de compacte woon-reis auto. Het beste van de vorige editie is overgenomen, te samen met de innovaties is dit de beste Nugget die is voortgebracht.

Westfalia is de pionier op het gebied van buscampers. Al meer dan 60 jaar worden er in Rheda-Wiedenbrück campers gebouwd die zich kenmerken door hun innovatieve designs en meesterlijke afwerking. Met een Westfalia camper bent U de pionier van uw vrijetijdsbesteding. 

Met de nieuwe Nugget op de Ford Transit Custum basis neemt Westfalia, gezien haar bedrijfsfilosofie,  een nieuwe stap in de wereld van de compacte woon-reis auto. Het beste van de vorige editie is overgenomen, te samen met de innovaties is dit de beste Nugget die is voortgebracht.

Dynamische prestaties, zuinige motoren en de exclusieve materiaalcombinaties, dit alles maakt de nieuwe Westfalia Nugget een moderne en kwalitatief hoogwaardige kampeerauto. 
De Nugget brengt u wendbaarheid en flexibiliteit, waardoor de Nugget ook uitermate geschikt is voor het dagelijkse vervoer en uiteraard de familie uitstapjes. De Nugget is door haar praktische indeling geschikt voor het vervoer van vijf familieleden.

wonen 365 dagen per jaar 

Hoe aangenaam het reizen is met een Ford Transit Custom Westfalia Nugget, merkt u als u de auto-camper binnenstapt. Vanwege het geïsoleerde hoogdak ontstaat er een indrukwekkende ruimte die u, gezien de buitenmaten, zult verbazen en enthousiasmeren. Daarnaast is de camper dus ook geschikt voor de vakantie en recreatiemogelijkheden in het voorjaar, najaar of zelfs de winter. Met de optioneel te leveren skidragers gaat u met gemak naar de skioorden.

Op de grote en ergonomische gevormde achter-zitbank is er de mogelijkheid om drie personen mee te nemen. Deze mogelijkheid vindt u bij geen enkel ander model. Naast de mogelijkheid om familie en vrienden mee te nemen tijdens de reis, bestaat er ook de mogelijkheid om de zitbank in een handomdraai om te bouwen tot een groot bed. Samen met het bed in het hoogdak biedt de Westfalia Nugget de mogelijkheid om met vier volwassenen te slapen in de camper. 

Keuken

De L-vormige achterkeuken van de Westfalia Nugget kenmerkt zich door de doordachte functionaliteit. De ruimte is overtuigend. De opbergkasten en de koelkasten kenmerken zich door hun goede grip en toegankelijkheid. Het mooie van deze keuken is dat de chef kok de mogelijkheid houdt om met de gasten, die bijvoorbeeld buiten zitten, contact te houden.

Daarnaast is het ook prettig om staand te kunnen keuken. Deze mogelijkheden biedt de Nugget van Westfalia.  De vernieuwde Nugget biedt tevens de mogelijkheid voor een warmwaterboiler (optioneel) , die zowel op 230V als op 12V werkt.

Slapen - bovenbed 

Het comfortabele bovenbed is vernieuwd. Haar innovatieve veerelementen zorgen voor een comfortabele nachtrust, daarnaast is er ook een ontluchteffect voor de matrassen. 
Het bovenbed is 141 x 210 cm groot. De beide zijramen en het bovenraam zorgen voor zowel verlichting alsmede ontluchtingsmogelijkheden. Daarnaast bestaat ook de optie om nog een extra achterraam te plaatsen.

Sanitair 

De Westfalia Nugget beschikt over de mogelijkheid om een zogenaamde Porti Porta toilet te plaatsen. Dit kan rechtsonder-achter in de woon-leefruimte.Tevens bestaat er de mogelijkheid om een buiten douche te laten installeren. Op deze wijze kunt u zich op een warme dag en/of inspannende activiteit even verfrissen.