Westfalia Columbus

Fiat Ducato 5/6-versnelling - Euro 6


Vanaf € 60.330 ,-

Model 540D  - 600D601D  - 640  /  641E

 Uitvoering : 115 - 130 - 150 - 180 pk
brochure prijslijst                               
basisuitvoering kleuren

 

Snel een offerte?

Opties en accessoires

Omschrijving

540D  -  600/601D - 640/641E

Waar u ook kijkt - de Columbus overtuigt u d.m.v. een smaakvol en tijdloos design: spotjes en lichtrails zorgen voor een sfeervolle verlichting en geven het leefgedeelte een moderne en uitnodigde uitstraling.
“Stel vergrotingsverhoudingen”: Al meer dan 60 jaar geldt deze stelregel voor Westfalia. Als eerste onderneming bouwt Westfalia in 1951 een VW Bully om tot Camperbus (de voorloper van de VW California).

In de jaren daaropvolgend zijn legendes ontstaan in Rheda-Wiedenbrück: James Cook, Sven Hedin, Club Joker, California, Marco Polo, de Columbus, de Nugget en nu ook de Amundsen. Zo verschillend als deze modellen onderling ook mogen zijn, allen waren een mijlpaal in de ontwikkeling van Westfalia. Innovatieve oplossingen gaan gepaard met werkelijk perfecte handmatige afwerkingen en compromisloze kwaliteit. Dit alles heeft Westfalia gemaakt tot wat het nu is en blijft ook de verplichting in de toekomst. Met Westfalia bent u de pionier van uw vrijetijdsbesteding.

Waar u ook kijkt - de Columbus overtuigt u d.m.v. een smaakvol en tijdloos design: spotjes en lichtrails zorgen voor een sfeervolle verlichting en geven het 
leefgedeelte een moderne en uitnodigde uitstraling.

De woonkamer in de Columbus overtuigd op het eerste gezicht met zijn vriendelijkheid en huiselijke indruk. Op het tweede gezicht maakt de Columbus indruk met zijn vaste en verfijnde gedetailleerde oplossingen en het gebruik van exclusieve , kwalitatieve hoogwaardige materialen”.
Bijkomen en genieten, daar gaat het om tijdens uw vakantie. Daarom hebben wij ons gericht een huiselijke en toch ruime functionele indeling.
De woonkamer in de Columbus maakt indruk met zijn exclusieve en hoogwaardige materialen. Deze Westfalia kwaliteitskenmerken ervaart u op het eerste gezicht. Maar het overtuigt ook op het tweede gezicht, een voorbeeld? Het meubilair met een witte hoogglans afweking. De mooie lichte kleuren geven de Columbus een luxe en vriendelijke algemene indruk. Maar, en dit is ook van belang, de gebruikte HPL materialen is makkelijk schoon te maken en zijn extreem duurzaam dankzij het gesloten oppervlak.

HPL staat voor hoogwaardig en duurzaam hoge druk laminaat. Door de uitzonderlijke eigenschappen als hardheid en resistentie tegen invloeden van buitenaf is het materiaal uitermate geschikt voor toepassingen in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne, robuustheid en duurzaamheid.
De deuren rammelen niet en de scharnieren zijn strak, deze voordelen ziet u niet op het eerste gezicht, maar verhogen het comfort tijdens uw tour door de wereld.

Een deel van dit bed kan opgeklapt worden en naar achteren worden gescoven waardoor er extra ruimte ontstaat in de keuken. Deze ruimte kunt u tijdens de reis ook benutten voor uw fietsen, u hoeft daarvoor alleen de voorwielen te demonteren. Daarmee is er geen noodzaak meer voor een zwaar fietsenrek op de achterklep      


De Columbus is verkrijgbaar in een 6 meter versie, de Columbus 600D en in een 6.40 meter versie, de Columbus 640E
De Columbus 640E heeft lengte bedden, waardoor de Columbus uitermate geschikt is voor lange mensen.

De Columbus 540D heeft een hefdak als optie.