Westfalia Club Joker City

VW T6 2.0TDI -Euro 6


Vanaf € 64.278 ,-

Model  VW T6 2.0TDI - Euro 6

 Uitvoering : 102 - 150 - 204 pk
brochure prijslijst                               
basisuitvoering  
   

Snel een offerte?

Opties en accessoires

Omschrijving

De Westfalia Club Joker City – de legende is terug! 

Westfalia komt terug op de markt met een compacte camper op basis van een Volkswagen onderstel. Het betreft de Westfalia Club Joker met hefdak. Het is alweer meer dan 60 jaar geleden dat Westfalia de eerste Volkswagen camper heeft gebouwd, het betrof destijds de Volkswagen Bully. Enige jaren later kwam de eerste Volkswagen camper met hefdak van Westfalia. De Volkswagen bus in combinatie met de Westfalia inrichting, heeft gezorgd voor de Mythe die Westfalia heet. Deze traditie wordt voortgezet met de nieuwe Club Joker met een hefdak.

Wonen

Het unieke aan de vernieuwde Club Joker is het vaste toilet aan boord van een hefdak camper. Daarnaast is ook deze Westfalia weer geschikt voor 4 personen, zowel slapen als reizen. Dat maakt de Westfalia Club Joker dan ook uitermate geschikt als woon-werkverkeer auto in  combinatie met de recreatieve mogelijkheden van de Westfalia Club Joker. Deze Club Joker zal in tegenstelling tot de eerdere uitgebrachte Club Joker met het vaste dak, geleverd worden op de korte wielbasis van drie meter.

Slapen - bad

Het bovenbed is comfortabeler dan ooit. Het bovenbed wordt uitgevoerd met federelementen, waardoor u een comfortabele nachtrust heeft en zo de nieuwe dag fris en energievol kan beginnen. Daarnaast kunt u volledig zelf support zijn met de sanitaire voorzieningen van de Club Joker. Naast het vaste toilet biedt de Club Joker ook was/douch mogelijkheden met eventueel warmwater. Uiteraard wordt ook deze Westfalia weer uitgevoerd met een standkachel, die haar brandstof haalt uit de dieseltank.

Innovatieve oplossingen gaan gepaard met werkelijk perfecte handmatige afwerkingen en compromisloze kwaliteit. Dit alles heeft Westfalia gemaakt tot wat het nu is en blijft ook de verplichting in de toekomst. 

De Westfalia Club Joker zal in diverse uitvoeringen leverbaar zijn, waardoor iedereen de gewenste uitvoering kan verkrijgen. Zo bestaat er de mogelijkheid voor een automaat (DSG) en vier wiel-aandrijving (4-motion). De Westfalia Club Joker is nog geen 4,90m lang en krijgt een hoogte van 1,99 (met het hefdak naar beneden). De Club Joker is dan ook uitermate geschikt als woon-werk en reis auto voor zowel privé als zakelijk.